Usmerjeni 3-mesečni program | Zdrava hrbtenica

Prek vodenega popotovanja po platformi Vajanadan.si poskrbite za ozaveščanje zaposlenih, spodbujanje zdravega življenjskega in delovnega sloga ter krepitev timskega duha v podjetju. V programu za zdravo hrbtenico boste osvojili osnove hrbtenici prijaznega gibanja, trike ergonomskih prilagoditev za zdravo delo in preostale temelje zdravega in močnega gibalnega aparata.

Opis

Usmerjeni programi na zabaven in interaktiven način poskrbijo za izobraževanje vaših zaposlenih, vzpostavljanje zdravih navad pri delu in doma ter spodbujanje timskega duha.

Ker ima kar 80%posameznikov vsaj enkrat v življenju težave z bolečinami v hrbtenici, je program kot nalašč za vse zaposlene, ki veliko časa preživijo v statičnih, prisiljenih držah – tako sede, kot tudi stoje, so večino dneva neaktivni ter za vse, ki se s težavami s hrbtenico že srečujejo.

Posebnost programa je, da se nove vsebine na platformi prikazujejo postopoma – v dvotedenskih intervalih, kar omogoča zaposlenim dovolj časa, da predelajo vsebine, in hkrati zagotavlja kontinuirano usmerjeno izobraževanje in ozaveščanje zaposlenih na izbranem področju. Po dogovoru s podjetjem se lahko vklopi gamification, prek katerega zaposleni zbirajo točke ter tekmujejo (individualno ali ekipno).

3-mesečni program zajema:

  • 1x webinar (posnetek)
  • redne nove tedenske usmerjene vsebine
  • aktivni odmor v živo preko spleta (1x tedensko, podjetje izbere termin)
  • online popoldanska vadba za zdravo hrbtenico (1x tedensko)

Rezervacija termina

Title

Go to Top