Prehransko svetovanje zaposlenim

Nudimo prehransko svetovanje za zaposlene glede na želje, cilje, potrebe in življenski slog. S pomočjo analize telesne sestave in trenutnih prehranskih navad skupaj določimo smenice in oblikujemo strategije za dosego ciljev.

Opis

Hiter tempo sodobnega življenja, pomanjkanje časa in energije nas pogosto prisili v nezdravo prehranjevanje. Prav zato se pogosto iz želje po spremembah znajdemo v iskanju hitrih rešitev in neprimernih diet. Način prehranjevanja znatno vpliva na energijo in produktivnost zaposlenih ter je eden od temeljev dobrega počutja. S spodbujanjem pravilnega prehranjevanja lahko vplivamo na prehranjevalne navade zaposlenih tako na delovnem mestu kot tudi doma.

Po drugi strani pa je velik procent bolniških odsotnosti posledica kroničnih nenalezljivih obolenj, ki so posledica prav nepravilne prehrane. Uvajanje sprememb na prehranskem področju je vse prej kot preprosto. Kaj pa je ključ do uspeha pri spremembi zakoreninjene navade? Znanje, doslednost in motivacija. Z vsakim od vaših zaposlenih opravimo 30 minutni prehranski posvet, katerega sestavlja:

  • analiza trenutnih prehranskih navad
  • meritev telesne sestave
  • smernice za spremembe prehrane in življenjskega sloga
  • določitev ciljev in strategij za implementacijo sprememb

Posvet z meritvijo opravi strokovnjak za prehrano in kineziolog.

Trajanje – 30 minut / zaposlenega

Cena je odvisna od števila obravnav.

 

Title

Go to Top