Ergonomski stoli Interstuhl

Pisarniški stol je najosnovnejše orodje, ki vpliva na zdravje, delazmožnost, počutje in produktivnost zaposlenih. Ergonomski pisarniški stoli vodilnega nemškega proizvajalca Interstuhl so zadnji stoli, ki jih boste kupili in prvi, zaradi katerih se boste sedenja veselili.  

Opis

Joyce

Ko je pomembno podpreti osredotočenost na delo, vas Joyce postavi v središče pozornosti. Prilagodljiv ergonomski stol postavlja zahteve in želje svojega uporabnika v središče. FlexGrid hrbtni naslon je zasnovan, da odraža človeško anatomijo. Podpira naravno ukrivljenost hrbtenice z uporabo dveh inovativnih komponent z različnimi stopnjami trdote. To zagotavlja, da sta stabilnost in fleksibilnost optimalno uravnotežena. Novi Joyce FlexGrid bo s svojimi modernimi, diskretno futurističnimi obrisi zagotovo dodal poseben pridih vsakemu prostoru.

 

Joyce je popolnoma nastavljiv za najboljšo prilagoditev. Sinhroni mehanizem Interstuhl omogoča natančno prilagajanje protipotiska naslonjala vsakemu uporabniku in zagotavlja optimalno podporo človeškemu telesu v vsakem položaju. Reakcijsko silo sinhronega gibanja je mogoče individualno prilagoditi. Uporabnike tudi spodbuja k pogostemu spreminjanju položaja in s tem spodbuja aktivno in zdravo sedenje.

 

Pure

PURE je zasnovan za sedenje in za gibanje. Za razliko od katerega koli drugega stola je bil PUREis3 v celoti razvit z mislijo na aktivne ljudi in ta pristop je zahteval popolno preoblikovanje “pisarniškega stola”. PUREis3 se prilagaja uporabniku, njegovemu telesu in gibanju brez zahtevnega nastavljanja. Zapleteni in težki mehanizmi niso več potrebni. PUREis3 omogoča širokega razpon gibanja ter zagotavlja, da je uporabnik ves čas udoben, aktiven in dovolj podprt.

PURE postavlja nove stanarde za aktivno, intuitivno in fleksibilno sedenje. Konvencionalni mehanizmi so nadomeščeni z novimi materiali in inteligentno Smart Spring Technology, ki omogoča samodejno perfektno prilagoditev za vsakega uporabnika.

POPOLNA MOBILNOST

Obseg mobilnosti, ki jo mogoča PURE, je bila raziskana v biomehanski študiji, izvedeni na ETH University of Science and Technology v Zürichu. Študija je pokazala, da PURE ponuja nove ravni fleksibilnosti materiala v zgornjem naslonjalu do 22 stopinj na vsako stran, kot odpiranja do 38 stopinj v naslonjalu in bočni razpon gibanja do 26 stopinj na sedežu. Pametni sedež lahko sledi tudi premikom naprej do 12 stopinj.

ZDRAVJE

Dolga obdobja statičnega sedenja so lahko zelo škodljiva za vaše zdravje. Vendar pa raziskave, ki so jih izvedli na Fraunhofer IAO kažejo, da sta samo dve uri zmerne telesne dejavnosti na dan dovolj za izravnavo negativnih učinkov sedečega načina življenja. Interstuhl vrsto let sodeluje z Fraunhofer IAO, da bi znanstvene ugotovitve spremenil v praktične rešitve.

Trije dejavniki s koristmi za zdravje

PURE učinkovito spodbuja zdravje uporabnika na tri načine:

  • Aktivacija – PURE zagotavlja, da sedenje nikoli ni statično. Pogoste spremembe drže ohranjajo mišice aktivne, mobilizirajo pa se tudi noge, boki in hrbtenica.
  • Svoboda – PURE zagotavlja, da uporabnik nikoli ni prisiljen v neudobno držo. To preprečuje blokade krvnega obtoka in spodbuja cirkulacijo. Hkrati PURE ne ovira uporabnika, ko ima željo po premikanju.
  • Udobje – PURE zagotavlja stalno in trdno podporo pri vseh gibih. In ker lahko ergonomija stola deluje pravilno le, če je pravilno nastavljen, PURE to naredi namesto vas – popolnoma samodejno.

Stol ne spodbuja zdravja, ampak gibanje, ki ga zagotavlja zdravje. PURE naredi vse, da zagotovi, da se uporabnik razbremeni in ostane aktiven.

Title

Go to Top