Celostna poglobljena individualna obravnava

Paket je primeren za vse, ki potrebujejo celostni pristop za uvedbo sprememb tako na prehranskem kot na gibalnem področju. Še posebaj v primeru prisotnih bolečin in gibalnih patologij.

Kategorija:

Opis

Paket je primeren za vse, ki potrebujejo celostni pristop za uvedbo sprememb tako na prehranskem kot na gibalnem področju. Še posebaj v primeru prisotnih bolečin in gibalnih patologij.

Pri celostni kineziološki obravnavi se s posameznikom najprej pogovorimo o trenutnem zdravstvenem stanju, morebitnih gibalnih težavah in trenutni telesni aktivnosti. Nato izvedemo kineziološki pregled posameznika z namenom ugotovitve gibljivosti in moči posameznih delov telesa. Sledi meritev telesne sestave z zdravstveno verificirano napravo Tanita MC-780, ki nam da poglobljene podatke o telesnem stanju posameznika (% mišične mase, % maščobne mase, visceralna maščoba, % vode, asimetrije,…). Po opravljeni meritvi telesne sestave se nato s programsko opremo Posture Screen opravi še analiza telesne drže (asimetrije, odstopanja…). Nenazadnje se s prehrakim strokovnjakom pogovorite o vaših trenutnih prehranskih navadah. Na podlagi ugotovljenega strokovnjak predlaga ustrezne ukrepe in aktivnosti, postavijo se osnovni cilji in določijo metode za uresničitev želenih ciljev tako na gibalnem kot na prehranskem področju.

Znotraj paketa vam pripada:

  • Pogovor o mišično-skeletnih težavah s strokovnjakom
  • Pregled gibal in mišičnega ravnovesja (moč, gibljivost, koordinacija…) ter prikaz korekcijskih vaj
  • 2x Meritev telesne sestavo z metodo bioimpedančne električne analize (druga meritev mora biti opravljena v roku 3-eh mesecev)
  • Ocena telesne drže s programsko opremo Posture Screen
  • Določitev ciljev in metod za lažje doseganje ciljev
  • Poročilo kineziološkega pregleda, telesne sestave ter analize telesne drže
  • 3 mesečni individualizirani vadbeni program
  • Prehranski posvet in 8-tedenski individualizirani jedilnik
  • osebni online dnevnik napredka

Cilj celotne obravnave je korekcija problematičnih področij/asimetrij, ki lahko (že ali še) povzročajo bolečine, uvedba strukturirane vadbe, ki je individualno prilagojena posamezniku in njegovim ciljem ter postopno prilagoditi prehranske navade da le te cilje podpirajo.

___________________________________________________________________

Ob zakupu dodatnih 8 vadbenih enot,vam podarimo GRATIS pregled krvi.

Ob zakupu dodatnih 20 vadbenih enot,vam podarimo GRATIS pregled krvi z mnenjem zdravnika.

Rezervacija termina

Title

Go to Top