Aktivni odmori v živo preko spleta

Aktivni odmori v živo preko spleta, ki jih vodijo naši kineziologi in fizioterapevti. Poskrbeli bomo za razbremenitev hrbtenice in obremenjenih mišičnih struktur, izboljšanje prekrvavitve ter psihično osvežitev in regeneracijo energije za delo.

Kategorija:

Opis

Med naše najbolj priljubljene rešitve med zaposlenimi že več kot 10 let sodijo aktivni odmori, ki jih ves čas posodabljamo in razvijamo skladno s potrebami zaposlenih in zahtevami delovnih mest.

Za podjetja in posameznike izvajamo aktivne odmore v živo preko spleta, ki jih vodijo naši kineziologi in fizioterapevti.

Z usmerjenimi aktivnimi odmori poskrbimo za razbremenitev hrbtenice in obremenjenih mišičnih struktur, izboljšanje prekrvavitve ter psihično osvežitev in regeneracijo energije za delo.

Aktivni odmori za zaposlene nastajajo pod budnim očesom strokovnjakov področja: specialistov medicine dela, prometa in športa, specialistov fiziatrije, fizioterapevtov in kineziologov.

Aktivni odmori se izvajajo preko platform Zoom, Teams, Google idr..

Trajanje aktivnega odmora je med 5 in 15 minut, odvisno od dogovora. Spodaj je primer aktivnega odmora v živo preko spleta.

Cenik na voljo na aktivniodmori.si

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Title

Go to Top